Български дизайн на Salone del Mobile 2017 – една сбъдната мечта

В началото на месец април ще се сбъдне една от мечтите на нашата група - участие на най-престижното изложение в света на дизайна – Salone del Mobile в Милано,  където ще представим последните си продукти в специалната част за млади дизайнери - Salone Satellite.
  Тази година събитието чества своята 20 годишнина като част от най-голямото световно изложение за мебели като вече е утвърдена платформа за представяне на изгряващи звезди в сферата на продуктовия дизайн - производители и предприемачи от цял свят идват именно тук за да открият нови таланти и продукти.
Честта за нас е огромна - това е първата  Българска група за дизайн на  Salone Satellite
Мястото винаги е било зона за представяне и изява на  млади дизайнери, идващи от страни по целия свят - там вече са участвали над 100 000 дизайнера. Иновациите, разнообразието и свежите идеи правят Salone Satellite привлекателна точка за журналисти, производители, инвеститори и гости. Продуктите, често показани като концепции и прототипи, много често получават златния си шанс за реализация и производство сред най-големите производители на мебели и аксесоари.


В тази връзка, каним всички ценители на добрия дизайн да посетят нашия щанд от 4 до 9 Април - ще ни откриете в павилион 22-24 Salone Satellite, щанд B3 в изложбения център Rho Fiera, Милано.
Всички, които нямат път към Италия в този период, ще могат да се докоснат до нашата колекция от дизайнерски продукти по време на изложението Светът на Мебелите в Интер Експо Център -София от 24 до 28 Април. Там, ще представим и новия продуктов каталог на Черга за 2017г с налични продукти за поръчка. Обещаваме да „пренесем“ щанда и цялото настроение и енергия от Италия директно в България